PASTA AMB ALBERGINIES

pasta amb albergineis

Les albergínies son típiques de la cuina siciliana, com les carxofes de la romana.

Talleu un parell d’albergínies a fulls mes aviat prims, fregiu-les i saleu-les. Quan estiguin ben daurades afegiu-hi salsa de tomàquet i una mica d’alfàbrega i deixeu-ho coure a foc lent per uns 30 minuts, sense que s’aixugui gaire.
Bulliu la pasta (que ha de ser curta i grossa, els rigattoni van bé) i després barregeu-la amb el suc que heu fet. Empolsineu amb abundant parmesà.

Encara que no sigui època d’alberginies és un plat molt gustos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s