RECEPTA PER FER UN BON LIMONCELLO

10229_1045184385906_5673646_n
Que n’és de bo el limoncello! Els italians el veuen després de dinar per tal de polir l’ estomac i fer una bona digestió desprès d’un àpat abundant. A vegades, si estan contents, us l’oferiran al restaurant gratuïtament després de dinar.
Portar un bon limoncello italià a casa però cada cop és més difícil perquè amb les noves regles dels aeroports els hem de comprar al duty free, on no hi ha precisament el bo i millor.
Perquè no fer-lo a casa, doncs?.
Us donem la recepte del limoncelo. Fer un limoncell és molt senzill!.
Podeu personalitzar el vostre limoncello augmentant els dies de maceració, o canviant les proporcions de sucre i d’alcohol. Potser haureu de fer més d’una proba per trobar el limoncello que s’adapti al vostre gust. Aquestes son les nostres porcions.8 llimones (millor biològiques, per assegurar-nos de que no hagin estat tractades ja que en necessitarem la pell).
1kg de sucre
70 cl d’alcohol pur
1 litre d’aiguaTraieu la pell a les llimones i poseu-la a macerar amb l’alcohol dins d’un recipient tancat durant almenys 15 dies.
Dissoleu el sucre a dins l’aigua calenta i a foc lent.
Deixeu refredar.
Barregeu-ho amb la maceració de pell de llimona.
Coleu-ho.Serviu-lo ben fresc! és ideal per tancar un bon àpat i encetar una bona conversa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s